چاپ        ارسال به دوست

مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان موفق به ثبت برند دلفان کاه لرستان گردید

کاه دیم دلفان به علت مرغوبیت و مواد مغذی موجود در آن مورد توجه بسیاری از مصرف کنندگان این محصول قراردارد و در این زمینه مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان با توجه به موضوع کاری این مرکز که کشاورزی و دامپروری می باشد اقدام به استقرار شرکت خدماتی بهینه کود دلفان با زمینه کاری بسته بندی کاه، نمود و در این راستا با توجه به ضرورت و اهمیت موضوع در جهت حفظ حقوق مالکیت صنعتی نسبت به سایر اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام به ثبت برند مخصوص با عنوان" دلفان کاه لرستان" در اداره مالکیت صنعتی نمود. کاربرد کاه: ۱- کاه از بروز بیماریهایی مثل اسیدوز، برگشتگی شیردان یا پیچیدگی معده و ... جلوگیری می کند. ۲- کاه مواد مغذی قابل دسترس برای میکروبهای شکمبه را در گاو تامین می کند. ۳-کاه PH شکمبه را بالا برده(حدود ۶) و باعث افزایش چربی شیر می شود. ۴- کاه باعث تحریک بیشتر ترشح بزاق می شود و بزاق حاوی بیکربنات بوده که تولید استات را افزایش و سبب جلوگیری از نفخ و هضم بیشتر مواد کنسانتره ای می شود. ۵- کاه گندم بخاطر قدرت جذب رطوبتی که دارد بیشتر برای بستر دام استفاده می شود.


١٦:١٠ - 1396/08/08    /    شماره : ٧٣    /    تعداد نمایش : ٤٨٥



خروج